T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / TİREBOLU - Şehit Yunus Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Nis

Şbt

19-26 Ocak 2024 tarihleri arasında okul pansiyonunda yapılan Ocak ayı Yarıyıl Tatili Yks kampına okulumuz 11 ve 12.sınıf öğrencileri katıldı. 8 günlük kamp süresince öğrenciler için nöbetçi öğretmenler gözetiminde YKS hazırlık sürecinde konu tekrarları, birebir soru çözümü, konu tarama testleri, motivasyon etkinlikleri yapıldı. Oldukça verimli geçen hazırlık kampı sonrası özellikle 11.sınıf öğrencilerinin Hedef YKS sürecinde motivayonlarının yükseldiği görüldü.

Şbt

Şbt

Şbt

Şbt

Şbt

Hedef YKS çalışmaları kapsamında okulumuz 11.sınıf öğrencilerine yönelik sınav içerikleri, dersler, soru dağılımları konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerimiz öğrenci koçluğu, rehberlik faaliyetleri,sınav içerikleri ve kazanımlar hakkında bilgilendirilmiştir.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi sınavı bu yıl 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik yarıyıl üniversite hazırlık kampımız; konu tekrarları, konu tarama testleri,soru rehberliği ve çeşitli sosyal etkinliklerle devam ediyor. 19-26 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirelecek YKS kampına toplam 13 öğrencimiz katışmıştır.

Ara

12.sınıf öğrencilerimizin YKS sürecinde motivasyonunu yükseltmek, sınav başarısı ve üniversite hayatına dair beklentilerine yönelik olarak görüş alışverişinde bulunmak amacıyla mezun öğrencimiz Muhammed Tahir DURKAYA ile öğrencilerimiz bir araya geldi.

Ara

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri çoktan seçmeli soruları öğrencilere test şeklinde verilerek "Meslek Dersleri Soru Çözüm Saati" uygulaması gerçekleştirildi.

Ara

Ara

Ekm

Ekm

Hedef YKS çalışmaları kapsamında 11 ve 12.sınıf öğrenci velilerimize yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Okul Müdürü Tevfik YILMAZ, okulumuzun YKS sürecinde başarılı sonuçlar elde etmesinde okul-veli iş birliğinin önemini belirtti.